Sortida de la cursa electoral

Editorial

El ple de l’Estat de la Ciutat a Granollers va servir dimarts per marcar un tret de sortida simbòlic a la cursa electoral de cara als comicis del 26 de maig de l’any vinent. L’equip de govern feia un balanç cofoi del mandat –quan queda mig any perquè acabi– i apuntava algunes de les propostes amb què arribarà a les urnes el 26-M.

Situava també en el focus el lideratge de l’alcalde Mayoral, de manera que els dubtes sobre si serà o no el futur candidat del PSC es començaven a esvair. No en va, bona part de l’oposició també hi carregava per fer notar la “monotonia”, el “cansament” del pas dels anys. Tots els grups situaven el debat en arguments que, de ben segur, també seran presents a la precampanya. I, fins i tot, s’intuïen intencions d’aliances futures. Tot plegat en una actitud poc bel·ligerant de l’oposició, que insistia en la seva actitud constructiva.

De fet, l’alcalde agraïa, no només el to del debat, sinó també el dels plenaris del mandat en general. Un to que seria bo mantenir en els propers mesos per contribuir a una campanya que confronti models de ciutat i faci arribar els arguments de cada formació a la ciutadania.

Edicions locals