Pren possessió el regidor del PP Alejandro Esparza

El Ple Municipal tenia dos únics punts de l'Ordre del dia: l'aprovació de l'acta anterior i la presa de possessió del nou regidor

Política

A la Sala de Plens de l’Ajuntament es va celebrar el passat dia 12 a la tarda la que segurament haurà estat la sessió més curta de tota la legislatura. Sis minuts en total. El Ple extraordinari tenia dos únics punts de l’ordre del dia: l’aprovació de l’acta de la sessió del 28 d’abril passat i l’expedient relatiu a la presa de possessió del regidor Alejandro Esparza Martín, del PP.

Aquest regidor, que substitueix en el càrrec a Maria del Mar Robles, que va presentar la dimissió fa unes setmanes i que ara forma part de la llista de Ciutadans de cara a les eleccions del 24M, es va mostrar agraït amb els seus companys de consistori pel fet d’haver fet possible la convocatòria del ple. Esparza, que va jurar a l’hora d’acceptar el càrrec, va rebre de mans de l’alcalde Josep Mayoral una insígnia que li acredita com a regidor de l’Ajuntament.

El Ple va comptar amb l’assistència d’un bon nombre de regidors, tot i que en el cas de CiU, l´únic representant assistent dels sis que configuren la federació nacionalista va ser Germán Cequier.

Edicions locals