Can Muntanyola obre inscripcions a un curs d'estratègies digitals en els negocis

La formació està organitzada per la UVic-UCC, l'Ajuntament de Granollers i la Fundació Universitària Martí l'Humà

Economia

El Centre de Serveis a les Empreses Can Muntanyola de Granollers acollirà un curs presencial de caràcter professionalitzador, orientat a l'especialització i l'actualització en l'àmbit de l'Empresa i la Comunicació. Estratègies i Ecosistemes digitals orientats a Negoci, que organitza la UVic-UCC, l'Ajuntament de Granollers i la Fundació Universitària Martí l'Humà, té la funció de formar en les noves possibilitats de promoció de negoci que ofereix Internet i les Xarxes Socials.

El curs té l'objectiu de de formar professionals experts en la gestió de les xarxes socials capaços d'integrar els nous mitjans digitals a les estratègies de màrqueting, vendes, publicitat i comunicació, que generi trànsit i vendes a través d'internet per fidelitzar i vincular els clients. Són destacables els diferents mòduls de formació que tracten qüestions de tanta actualitat com ara Social Analytics, Posicionament (SEO, SEM), App's, Web mobile, etc. 

El curs està adreçat directius, càrrecs intermitjos, personal de petites empreses, micro-empreses i persones emprenedores interessades a integrar els nous mitjans digitals a les estratègies de màrqueting, venda, publicitat i comunicació que generi trànsit i vendes a través d'internet per fidelitzar i vincular els clients. També a estudiants universitaris, llicenciats i qualsevol tipus de persona interessada en el tema en general. Els estudiants que facin els cursos podran reconèixe’ls com a crèdits per al seu expedient acadèmic.

El curs tindrà lloc els dies  8, 9, 22, 23, 29 i 30 de maig, 5 i 6 de juny de 2015 al Centre de Serveis a les Empreses Can Muntanyola. L'horari serà divendres, de 17 h a 21 h, i dissabtes, de 9.15 h a 13.45 h.

Edicions locals