El CNG waterpolo es queda sense l’ascens a la darrera jornada

Els granollerins acaben al quart lloc de la Segona Divisió

Esports

El waterpolo del Club Natació Granollers es va quedar sense l’ascens a la darrera jornada de la Segona Divisió. Els granollerins, que tenien jornada de descans, depenien d’altres resultats per aconseguir una de les dues primeres places d’ascens que finalment no van poder assolir.

El masculí de waterpolo ha acabat la temporada al 4t lloc amb 43 punts, empatat amb el tercer, el Waterpolo Málaga; i a 1 punt dels dos primers classificats, el Dos Hemanas (1r) i el Metropole (2n). Els granollerins van lluitar durant tota la temporada per pujar a la Primera Divisió –que és la segona màxima categoria estatal–, però finalment s’han quedat a les portes. A la darrera jornada havien d’esperar les derrotes del Dos Hermanas, Málaga i del Metropole, però aquestes noi van arribar. El Dos Hermanas i el Málaga van guanyar, i el Metropole va empatar.

El responsable de la secció de waterpolo, Víctor Flores, valora la temporada a la Segona Divisió: “L’equip ha respost perfectament a l’objectiu inicial de la temporada, que era quedar entre els quatre primers. En el transcurs de la lliga, l’equip ha mostrat fermesa i evolució, és per això que a mitja temporada, es va decidir reestructurar els objectius i plantejar-nos un ascens a una categoria superior, a Primera Divisió. Tant és així, que ens hem quedat a les portes de l’ascens per només un punt de diferència envers al segon i de dos punts del primer. Hem competit fins al final i hem demostrat ser un equip dur i eficaç, amb molta gent jove i ben acollida pels veterans”.

Tot i no assolir l’ascens, el waterpolo del CNG, que debutava enguany a la Segona Divisió, es presenta per la propera temporada com un ferm candidat per pujar.

Edicions locals