Anna Maria Duran d'Educem, pregonera de la Fira de l'Ascensió

El pregó marcarà l'inici de la festa i es farà el dimarts 12 de maig.

Societat

La titular del Centre d'Ensenyament Educem de Granollers serà la pregonera de la propera edició de la Fira i Festes de l'Ascensió a celebrar entre el 14 i el 17 de maig.

El pregó tindrà lloc el proper dia 12 i marcarà l'inici de la festa. El Centre d'Ensenyament Educem. L'antic Centro de Enseñanza Mercantil fou fundat el 1942 i va tenir com a primer director l'Esteve Duran.

Cap el final dels vuitanta EDUCEM va explorar la branca de la formació empresarial, amb el naixement de la societat Educem Business.
Cap el noranta, Educem va ser capdavanter en els cursos de Formació Professional Ocupacional per a aturats i reciclatge per a treballadors, i més tard van néixer altres branques d’ensenyament del centre: Educem tecnològic, Educem salut, Educem qualitat i Educem estratègia Pimes.

Amb la nova reforma educativa del noranta, el centre de formació va ampliar i reestructurar les seves ofertes d’ensenyament, donant el centre un caire globalitzador, ja que és convertí amb l’únic centre de la ciutat amb totes les etapes educatives: educació infantil, educació primària, educació secundària obligatòria (ESO), cicles formatius de grau mitjà i cicles formatius de grau superior i batxillerat posant-se a denominar EDUCEM.

Amb el pas dels anys, i després d’un relleu generacional, el seu funcionament ha anat adaptant-se a les diferents reformes educatives i novetats tecnològiques.

Edicions locals