L’EC Granollers, en hores baixes, rep el FC L’Escala

Els granollerins baixen al segon lloc, de promoció d'ascens, després de perdre al camp del cuer

Esports

L’EC Granollers no travessa per la seva millor dinàmica, a falta de cinc jornades per acabar el campionat. Els granollerins van perdre contra pronòstic el diumenge passat contra el cuer, el CD Montcada, que a més ja ha consumat el descens. Tot i això, aquest jornada necessiten guanyar contra L’Escala (12 h) per continuar en els llocs de privilegi per a l’ascens.

Dels últims sis partits, els granollerins van perdre un, van empatar quatre i van guanyar un. Una dinàmica que ha propiciat veure a l’EC Granollers al segon lloc, en promoció d’ascens; empatat amb el tercer, el Manresa amb 55 punts; i a 3 punts de distància del nou líder, el CE Júpiter. De les 29 jornades disputades, l’EC Granollers ha estat líder en 20 i de la segona volta tan sols ha baixat dues vegades al segon lloc, a la jornada 26 i a la darrera.

Recuperar el liderat passa per fer-se fort al camp del carrer Girona contra L’Escala, conjunt que ocupa el 6è lloc amb 48 punts. Els visitants arriben a la Granollers després de guanyar el Lloret amb 7 punts de diferència respecte al segon lloc granollerí. Per això, una victòria dels de Raul Matito podria noquejar un possible nou rival.

Edicions locals