C's confia en les expectatives electorals de Rivera per optar a l'Alcaldia a Granollers

El candidat Enric Meseguer, però, no podrà comptar amb el líder de Ciutadans per a la campanya

Política

Tot i que només va aconseguir 311 vots a les eleccions municipals del 2011, Ciutadans està convençut que ara entrarà al consistori de Granollers amb 1 o 2 regidors. Aquest, però, era l’objectiu de mínims, abans de formalitzar la candidatura, perquè el seu nou cap de llista, Enric Meseguer, aspira a convertir-se en alcalde. Tan confiat està en les seves possibilitats que encara no s’ha plantejat si, en cas contrari, es quedarà com a regidor a l’oposició o si tornarà al món empresarial. “El que tinc clar és que no entro a la política per viure d’ella sinó per canviar les coses”, esclareix Meseguer des de la carpa que el passat dissabte Ciutadans va muntar al centre de Granollers.

Malgrat que el repte és gairebé herculià, el candidat de Ciutadans confia en què Granollers sigui un dels municipis on es faci realitat el creixement que pronostiquen les enquestes sobre el partit en l’àmbit estatal i català. Meseguer és un outsider de la política, només fa 8 mesos que es va afiliar a Ciutadans, però té clar què és el que necessita la ciutat on viu: "combatre l’atur, potenciar la marca turística de Granollers i construir un Ajuntament transparent i obert als ciutadans". “El que no pot ser és que la meva filla, de 12 anys, em pregunti: Papa, tu no robaràs, oi?” explica Meseguer per sintetitzar el canvi que necessita la política.

En aquest sentit, el cap de llista de Ciutadans reconeix que l’actual alcalde, Josep Mayoral (PSC), “és molt proper a la gent”, però li retreu que porti massa anys. “Al final, s’acaben les idees i no es pot caure en el poltronisme, jo no n’estaria més de 8”, sentencia Meseguer. Aquestes seran algunes de les propostes que presentarà durant una campanya, de porta a porta, en la qual no té previst comptar amb el líder del partit, Albert Rivera, vinculat familiarment a Granollers i la Garriga.

Edicions locals