Crida per Granollers - CUP es compromet a limitar sous i mandats

Dijous celebrava l'acte de signatura del codi ètic

Política

La candidatura Crida per Granollers-CUP s'ha compromès aquest dijous amb un codi ètic que estableix, més enllà legalitats vigents, "una nova forma de fer política a les institucions basada en l'honestedat, el rigor, la transparència i la voluntat que les tasques de responsabilitat siguin una eina de transformació social, no un sistema de privilegis i beneficis particulars o al servei dels interessos d'unes elits o uns poders econòmics", descata la formació.

La limitació del sou per evitar lucre; limitació a dos mandats, renúncia a la duplicitat de càrrecs; independència de grups financers, elits econòmiques o interessos personals; passar comptes amb l'assemblea i la ciutat periòdicament; rebuig a qualsevol mena de favoritismes polítics són alguns dels principis que recullen els 16 punts del codi ètic que es presentaven dijous al vespre a la plaça Folch i Torres de la ciutat, just a la part de darrere de l'Ajuntament de Granollers.

Durant l'acte diferents persones que conformen la candidatura o li donen suport llegien els diferents punts del codi i anaven signant-ho davant del públic assistent.

Nou local
La candidatura Crida per Granollers-CUP estrenarà públicament aquest dimarts (20 h) la seva seu, emplaçada al número 3 del carrer Sant Bartomeu, al carreró lateral del Mercat de Sant Carles que comunica les places de la Caserna i de Folch i Torras.

La inauguració comptarà amb una trobada dels membres i persones que donen suport a la candidatura acompanyada d'animació musical i d'un vermut. 

Edicions locals