Pol Espargaró es marca la millor posició de la temporada amb el cinquè lloc al GP d'Espanya

Alex Espargaró acaba al setè lloc, la mateixa que va fer a l'anterior cursa d'Argentina

Esports

Pol Espargaró (Monster YamahaTch 3) va completar la millor cursa de la temporada al GP d'Espanya amb el 5è lloc. A les curses anteriors el germà petit dels Espargaró no havia trobat la millor posada de la seva Yamaha, però al Circuit de Jerez va aconseguir sortir al quart lloc a la graella de sortida. Pel que fa Aleix Espargaró (Team Suzuki Ecstar) va acabar al 7è lloc. 

La "mala sort" que va titllar Pol Espargaró de com anava la temporada abans de la cursa de Jerez, va donar-li la raó en acabar. El pilot de Yamaha va aconseguir la quarta millor marca a la qualificació i durant la cursa va defensar aquesta posició contra el seu germà, Aleix Espargaró, i Anre Ianone (Ducati Tem). "M'alegro de fer un bon resultat davant dels meus fans. Vaig tenir un bon començament i l'únic error va ser que vaig empentar massa a Valentino quan anava al seu darrere. Em vaig quedar amb ell durant un parell de voltes, però em vaig cansar i vaig patir amb la bomba del braç al final", va dir Pol Espargaró quan va acabar la cursa.

Pel que fa Aleix Espargaró, que va sortir al 6è lloc de la graella, va acabar en un meritori 7è lloc després d'anar gran part de la cursa al 6è lloc, just darrere de Pol Espargaró. Però  a la volta 18 Ianone el va poder avançar fins al final.

Després de quatre curses, Aleix Espargaró segueix al 8è lloc de la classificació general de Moto GP, ara amb 31 punts; i Pol Espargaró es manté al 9è lloc amb 26 punts. La propera cursa serà el Gran Premi de França, a Le Mans, del 15 al 17 de maig. 

Edicions locals