Mayoral proposa crear un servei d'assessorament per als clubs esportius

El candidat socialista exposa els punts del programa electoral a l'entorn de l'esport i insisteix en el nou camp de futbol a Palou

Política

“L’esport a Granollers és un signe d’identitat: 66 clubs i entitats, 24 instal.lacions esportives i 300.000 usuaris l’any”, d’aquesta manera Mayoral va iniciar la reunió interna, aquest dilluns, amb diferents entitats esportives de la ciutat.

Amb els clubs com a clau de l’esport de la ciutat l’equip de Josep Mayoral proposa mantenir el suport econòmic i crear un servei d’assessorament en temes fiscals i laborals per fer front a la nova llei de subvencions de l’Estat que afecta a tots els clubs esportius.

També va remarcar la necessitat de seguir amb l’esforç permanent de manteniment per tenir unes instal.lacions esportives de qualitat i construir-ne una de nova: el nou camp de futbol a Palou de costat amb l’Esport Club. També, el Palau Olímpic, seu del Club Balonmano Granollers, “ha complert 25 anys i necessita d’una nova posta a punt, amb nous espais per la pràctica esportiva en el seu interior. Així com una inversió en el passeig fluvial i el parc firal per seguir mantenint aquests espais com a espais públics exteriors per a la pràctica esportiva”, va destacar Mayoral.

Mayoral recorda que durant aquest quatre anys les inversions en matèria esportiva han inclòs el manteniment diari de les diverses instal·lacions, la renovació de la gespa del carrer Girona, la instal·lació de gespa artificial al camp de la Font Verda, la nova coberta del Palau Olímpic o el nou gimnàs de les pistes d’Atletisme, entre d’altres.

Finalment, Josep Mayoral va parlar de l’esport com a factor d’atractivitat amb esdeveniments clàssics com la Mitja o la Granollers Cup, i també amb l’atenció posada a captar nous esdeveniments i diferents esports que poden tenir Granollers com a ciutat referent d’entrenaments i d’estades, sense oblidar el paper del Circuit de Barcelona amb el nou Pla Director.

Edicions locals