Granollers recull 929 litres de llet per la campanya ‘Cap nen sense bigoti’

Les 8 oficines de ‘La Caixa’ a Granollers han estat el punt de recollida d'aquest producte

Societat

Els granollerins han tornat a donar bona mostra de la seva solidaritat en la campanya Cap nen sense bigoti, que ha aconseguit recaptar 929 litres de llet a la recollida física a les 8 oficines de La Caixa a Granollers i centres associats a l’Obra Social “la Caixa”.

“En total, la campanya ha recaptat 298.000 litres de llet a tot Catalunya. D’una banda, els catalans han portat físicament 175.000 litres a les 1.422 oficines que té l'entitat al territori. De l’altra, les aportacions fetes fins ara als canals electrònics fetes sumen un valor de 123.000 litres. Els donatius aniran destinats a minorar les necessitats anuals de llet als bancs dels aliments catalans, que es xifren actualment en 13 milions de litres de llet”, s’afirma des de l’Obra Social La Caixa.

Així mateix, CaixaForum i els centres de gent gran que té l’Obra Social La Caixa al territori han servit de promotors i escenaris d’aquesta iniciativa solidària en benefici de les famílies en risc d’exclusió social.

A partir d’ara, els qui ho desitgin poden continuar col·laborant en la recollida fins el 20 de juny fent aportacions econòmiques a través dels canals electrònics de l’entitat bancària La Caixa.

L’Organització de les Nacions Unides per a l’Alimentació i l’Agricultura (FAO) apunta que, com a mitjana, un got diari de 200 mil·lilitres de llet de vaca proporciona a un menor de 5 anys el 21% de les seves necessitats de proteïnes i el 8% de calories i nutrients. 

Edicions locals