Els germans Castells, de Cardedeu, vallesans de l'any 2014

El premi el convoca el diari comarcal 'El 9 Nou' i les votacions les fan els mateixos lectors

Cultura

Els germans Josep i Jordi Castells, de Cardedeu han estat els guanyadors del premi Vallesà de l’any 2014, de votació popular, que convoca el diari comarcal El 9 Nou. Enguany, a la votació, hi van participar 600 lectors.

L’entrega del guardó va ser  aquest dimarts al Centre Cultural de la Roca. L’acte també va servir per fer un reconeixement als altres quatre finalistes del guardó: Anna Pey, presidenta de l’Associació Entre Mares, de Granollers; Carme Amador, presidenta del Cineclub la Garriga responsables de la campanya SOS Alhambra, el romancer Jaume Arnella, de Santa Eulàlia; i Daniel Julià, director gerent de l’associació REIR que treballa per la infància en risc d’exclusió a través de recursos educatius.

Aquest guardó és el tercer que reben els constructors d’escenografies de Cardedeu, aquest 2015. El dilluns se’ls va fer entrega de la Creu de Sant Jordi, a l’acte que es va celebrar al Gran Teatre del Liceu, i el passat 25 d’abril, se’ls va guardonar amb la Creu del Terme, màxima distinció del municipi de Cardedeu. 

Edicions locals