A presó dos joves que amenaçaven els viatgers del tren amb pistoles elèctriques

Els granollerins detinguts tenien 18 i 20 anys

Societat

A presó dos joves que amenaçaven amb pistoles elèctriques el viatgers del tren per robar. Els agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Granollers detenien els 19 i 20 d’abril els dos joves de 18 i 20 anys, de nacionalitat espanyola i senegalesa respectivament, i veïns de Granollers, com a presumptes autors de diversos delictes de robatori amb violència i intimidació.

La investigació es va iniciar arran de la denúncia presentada per un menor d’edat el qual va manifestar que el 9 d’abril havia estat víctima d’un robatori amb intimidació comès per dues persones que el van amenaçar esgrimint una pistola elèctrica. La víctima, que viatjava en tren, va ser abordada a l’alçada de l’estació de Cardedeu. Els autors  li van sostreure el telèfon mòbil li van regirar la motxilla.

Dies després, el 14 d’abril, dos joves que viatjaven en tren també van ser assaltats per dos homes que els van intimidar amb una pistola elèctrica i, aquest cop també amb una navalla tipus papallona. Un dels joves, que duia una bicicleta, va intentar evitar el robatori i va rebre una descàrrega elèctrica al coll. Els lladres van aconseguir endur-se la bicicleta i un telèfon mòbil.

Amb aquestes denúncies i després de fer diverses gestions d’investigació, els agents  van poder identificar i detenir els autors dels robatoris. Es dóna la circumstància que el detingut de més edat ja acumulava diversos antecedents pels mateixos tipus de delictes. Els detinguts van passar a disposició judicial el 21 d’abril davant el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Granollers i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.

Edicions locals