El GP d’Espanya de F1, un valor de 332 milions d’euros

El president del Circuit Barcelona-Catalunya, Vicenç Aguilera, defensa la instal·lació vallesana amb el seu impacte econòmic

Esports

“L’impacte econòmic per a tot el territori al 2014 va ser de 332 milions d’euros, a més d’altres 200 milions addicionals de la televisió”, ho va afirmar el president del Circuit de Barcelona-Catalunya, Vicenç Aguilera, durant una jornada econòmica al Campus ESADE de Barcelona el dilluns, sobre l’impacte del circuit vallesà.

Aguilera va defensar la necessitat de mantenir el circuit montmeloní dins del circ de la Fórmula 1 el màxim de temps. “Per a nosaltres, té sentit finançar un esdeveniment amb un valor econòmic tan important per a tot el territori”, va manifestar el president, i va afegir, “el Circuit té una situació idíl·lica des del punt de vista de connexions i ja hem arribat a un acord amb els municipis de Montmeló, Parets i Granollers per integrar-nos al màxim amb el territori i planificar els propers 25 anys. El nostre propòsit és multiplicar per 5 el PIB del motorsport a Catalunya”.

Edicions locals