245 alumnes de Granollers han participat al 58è Concurs Literari Escolar de la Biblioteca Can Pedrals

El lliurament, nou premis en total, s’ha fet aquest divendres a la Sala Tarafa

Cultura

La sala Tarafa ha acollit aquest divendres l'acte d'entrega de premis del 58è Concurs Literari Escolar de la Biblioteca Ca Pedrals. En total hi han participat 245 alumnes de 18 centres educatius granollerins. Els participants van escriure, el 9 de març, els seus microrelats que parlaven de l'entorn de les biblioteques, temàtica escollida en motiu del centenari d'aquestes institucions.

El concurs s'organitza en tres categories: A, alumnes de 5è i 6è de primària; B, 1r i 2n d'ESO; i C, 3r i 4t d'ESO. Els guardonats, 3 de cada categoria, han rebut vals per a llibres i documents multimèdia.

La guanyadora de la categoria A ha estat Meritxell Peláez, de l’Escola Lledoner. El primer premi de la categoria B se l’ha emportat Berta Batlles, de l’Escola Municipal del Treball i la guanyadora del primer premi de la categoria C ha estat Clàudia Alié del Col·legi Jardi.

El jurat estava format per l'escriptora Marina Martori, l'il·lustrador Sergi Portela  i les bibliotecàries Inma Bueno i Marta Serra. L’acte ha estat presentat per Laura Padró, directora de Can Pedrals, i l'actor Gerard Omsha llegit els tres guardonats a primer premi.

Edicions locals