El Circuit Barcelona-Catalunya renova el contracte de la F1 fins al 2019

L'acord es va signar fa uns dies entre els dirigents de l'equipament i el conseller delegat de la F1, Bernie Ecclestone

Esports

El Circuit Barcelona-Catalunya continuarà oferint curses de la Fórmula 1 fins al 2019. El contracte de l'equipament vallesà amb la Fórmula 1 expirava el 2016, però els dirigents del Circuit van signar un acord fa uns dies amb el consellet delegat de la F1, Bernie Ecclestone, per renovar 3 anys més la seva vinculació.

El Circuit de Barcelona-Catalunya, que està format per la Generalitat de Catalunya, el RACC i l’Ajuntament de Montmeló, junt amb l’Ajuntament de Barcelona, va encetar la seva vinculació amb la F1 l'any 1991 i des d'aleshores s'han disputat a l'asfalt de MOntmeló 25 curses del Gran Premi d'Espanya. Amb el nou acord, la xifra s'augmentarà fins a les 29 edicions de F1 consecutives.  

El president del Circuit Barcelona-Catalunya, Vicenç Aguilera, es va mostrar satisfet de la renovació de la Fórmula 1 amb l'equipament vallesà. "Estem molt contents de poder anunciar aquesta renovació en un any tan especial i representatiu com és el del 25è aniversari de Grans Premis de FORMULA 1 al Circuit de Barcelona-Catalunya. Perllonguem tres anys més la nostra fructífera relació amb la Fórmula 1 i mirem amb il·lusió els propers 25 anys”, va valorar Aguilera després de l'acord.

Un quart de segle
Després de 16 anys d’absència de Formula 1 a Catalunya, el Circuit vallesà es feia realitat l’any 1991 i recollia el testimoni de les curses celebrades a Montjuïc. El primer GP va tenir lloc el 29 de setembre de 1991 amb Nigel Mansell com a vencedor de la prova i Alain Prost i Riccardo Patrese al primer podi. Aquest diumenge es va celebrar la 25a cursa consecutiva de F1 a Montmeló.

Edicions locals