Arran dóna suport a Crida per Granollers – CUP amb una batalla de rap

Un centenar de persones van participar a l’acte jove de divendres a la plaça Maluquer i Salvador

Política

L’organització de joves de l’Esquerra Independentista Arran i Hip Hop Guerrilla van organitzar, divendres, a la plaça Maluquer i Salvador, una batalla de rap en suport a la candidatura de Crida per Granollers – CUP. “El format de batalles de rap va néixer a Sant Celoni amb Hip Hop Guerrilla amb l’objectiu de mobilitzar part de jovent que no s’acostuma a mobilitzar en temes de lluita social”, declarava Roger Vergés, membre de l’Arran. “Com a jovent de l’esquerra independentista que som hem participat a l’assemblea municipalista de Crida per Granollers des del primer moment per intentar aportar el nostre punt de vista i donant-los suport, ja que és la candidatura que aposta per la ruptura al nostre municipi".

Segons el partit, la candidatura pretén representar el projecte desenvolupat en els últims mesos per l’Assemblea Oberta Municipalista (AOM) a través de vuit eixos: lluita contra l’atur i pel dret a l’habitatge; serveis i subministraments remunicipalitzats i fiscalitat democràtica; educació pública i no-segregadora; defensa de la sanitat pública; lluita contra el masclisme i la igualtat de gènere i opció sexual; mobilitat sostenible; model de decreixement energètic i defensa del territori contra l’especulació; aposta per la participació directa, la transparència i regeneració democràtica de les institucions; i per un model econòmic, cultural i d’oci més social, responsable i solidari.

“És una candidatura assembleària i participativa en la qual els joves hi tenen molt a dir; perquè es fan polítiques per a ells i perquè són els que han de construir el Granollers del futur. Volem que tinguin els seus espais d’oci i que el centre de la ciutat no es converteixi en un erm el cap de setmana”, destacava Eduard Navarro, segon a la llista de Crida per Granollers. 

“Des que hi ha eleccions municipals a Granollers mai hi ha hagut una alternativa de veritat que plantegés una política feta des del carrer. Volem que tothom pugui tenir veu a l’Ajuntament”, afegia Navarro. 

Edicions locals