Música, poesia i humor, aquest cap de setmana, al Teatre Ponent

Àlvar Roda oferirà l’espectacle poètic ‘No canto en mi mateix’ i la companyia Pamboliteatre presentarà ‘Carregats de romanços'

Cultura

Per a les Festes de l’Ascensió el Teatre de Ponent oferirà dos espectacles diferents. Divendres Àlvar Roda, acompanyat de set músics, convertirà les paraules de grans poetes catalans del segle XX en espectacle i cançons amb l’obra ‘No canto en mi mateix’.

Aquesta actuació (21 h) serveix de presentació del CD que porta el mateix nom No canto en mi mateix en què Àlvar Roda compta amb músics d’alt nivell i la paraula dels poemes de Joan Salvat-Papasseit, Josep Maria de Sagarra, Joan Vinyoli, Joan Oliver, Joan Brossa, Tomàs Garcés, Gabriel Ferrater, Xavier Bru de Sala, Narcís Comadira, Rodolf Sirera i Miquel Martí i Pol, per fer un espectacle de gran sensibilitat. “M’agradaria que el públic es trobés tan bé com es podria trobar a casa meva una nit qualsevol sota les estrelles o a la vora d’una llar de foc mentre canto acompanyat de la meva guitarra” explicava Roda.

D’altra banda, diumenge (19 h) la poesia donarà lloc a l’humor que portarà la companyia Pamboliteatre amb el seu espectacle Carregats de romanços. Amb un treball corporal acurat, les màscares, el vestuari i l’escenografia transportaran al públic a l’època medieval. Els actors de la compañía (Quim Castellà, Manel Joyas i Francesc Castañer) interpretaran diferents personatges en una adaptació burlesca de tres contes populars que presenten, amb humor i sátira, alguns dels pecats capitals.

La companyia Pamboliteatre té una llarga trajectòria en teatre familiar i per a tots els públics i presenten aquest espectacle a Granollers després d’haver visitat diferents teatres de Catalunya.

Edicions locals