El PSC proposa unes escales mecàniques al carrer Carles Riba

El candidat socialista presenta punts programàtics de l'àmbit de l'urbanisme

Política

L’alcalde i candidat del PSC a l’alcaldia de Granollers, Josep Mayoral, ha presentat aquest matí algunes de les propostes urbanístiques que el seu partit té pensades de cara a la propera legislatura.

Acompanyat d’altres membres de la llista, ho ha fet al final del carrer Girona cantonada amb Bonaventura Puig i Perucho, ja que un d’aquests projectes seguirà la línia d’actuació feta en aquesta important via de la ciutat. El pla proposat contempla la millora del tram que va des del carrer Francesc Ribas amb la rotonda del final del carrer, límit amb les Franqueses del Vallès. 

Altres actuacions previstes en la zona comprenen millores en les voreres en carrers com Agustí Vinyamata i Carles Riba, un carrer on els socialistes preveuen la construcció d’unes escalinates mecàniques que anirien des del Passeig de Font Verda fins a dalt de tot. Aquest carrer –amb un pendent important- és força utilitzat per trobar-se en una zona d’accés a equipaments com la Comissaria dels Mossos d’Esquadra, l’Arxiu Municipal, el cementeri, el tanatori...

En el decurs de la roda de premsa, els socialistes han destacat que en aquests moments els tècnics municipals estudien les possibilitats de la construcció d’una rotonda al carrer Francesc Ribas, la que puja i baixa de l’Hospital, però sembla que hi ha molts inconvenients tècnics que desaconsellarien la seva construcció.

Un altre tema relacionat amb el carrer de Girona té a veure amb el projecte de construcció d’un nou camp de futbol a Palou i el destí que tindria l’espai que fins ara ocupa aquest equipament esportiu. Mayoral ha manifestat que “en principi, la construcció del nou camp no comportaria el tancament immediat del que hi ha ara, ja que serà necessari estudiar detingudament què s’hi farà”.

Edicions locals