Anna Roig i l’Ombre de Ton Chien tancarà la gira del darrer disc a Granollers

El 23 de maig seran al Teatre Auditori (21 h) per presentar el seu tercer treball

Cultura

El disc, que porta de títol Un pas i neu i un pas, serà presentat el proper 23 de maig al Teatre Auditori de Granollers. “Serà l’últim concert que farem abans de l’estiu pel que fa a teatres i auditoris. No hem actuat mai a Granollers i ens fa molta il·lusió. Després, en motiu del desè aniversari, ja començarem la gira d’estiu que seran actuacions en festivals com el Cruïlla de Barcelona”, va declarar Roig.

“És un disc de paisatges i de reflexions. Ha estat tot molt contemplatiu”, explicava Anna Roig, cantant del grup Anna Roig i l’Ombre de Ton Chien, fent referència a aquest tercer treball de la formació.

El grup del Penedès celebra aquest any la primera dècada d’aniversari. A partir de juny, els cinc músics recorreran el territori català amb la nova gira que porta de nom Un pas i 10 i un pas en la qual no només tocaran cançons d’aquest darrer disc sinó també dels dos primers treballs. “Vam començar a fer versions de cançons franceses. Tres anys més tard publicàvem el primer disc i ara ja tenim el tercer. Hem fet una feina i ha estat gratificant”, explicava la cantant fent referència a l’evolució del grup al llarg d’aquests 10 anys.

El grup està format per Anna Roig (veu), Magí Batalla (guitarra), Carles Sanz (piano), Ricard Parera (bateria) i Carles Munts (contrabaix). De moment, el grup no es planteja un quart disc. “De moment tenim ganes de seguir presentant aquest tercer treball. Tot just fa un any que ha sortit al carrer”, afirmava Roig.

Edicions locals