La Fira creix en expositors i reforça la identitat granollerina

El comerç local hi tindrà un espai de 400 metres quadrats i es mostra la feina de Pimes i emprenedores de la ciutat

Economia

Des que aquest dijous a la tarda el Parc Firal obri les portes, s’esperen més de 60.000 visitants a la 65a edició de la Fira de l’Ascensió, que enguany ha aconseguit sumar una vintena d’expositors més que l’any passat. Així, se’n preveuen uns 180, que s’instal·laran en els diferents espais organitzats en els 45.000 metres quadrats de l’espai a tocar del passeig Fluvial.

En els darrers anys, Granollers ha volgut que empresaris i comerciants de la ciutat hi tinguin més presència, de manera que en aquesta ocasió l’estand institucional tornarà a acollir una mostra de Pimes exemplars de la ciutat, així com un espai per al comerç local que ha crescut fins als 400 metres quadrats i que comptarà amb establiments de Gran Centre, Comerç de Dalt i la Traca. A més, per primera vegada les emprenedores de l’entitat Empenta tindran un espai a la Fira. Aquests àmbits responen, segons l’alcalde, Josep Mayoral, a la voluntat de “reforçar la identitat de Granollers i assolir més patriotisme dels productes de la ciutat”, indica.

Pimes exemplars
Pel que fa a l’espai de Pimes exemplars, Mayoral recordava que “cada empresa té una història i una voluntat exportadora important. Cal posar el seu nom en l’imaginari local”, conclou.

Les empreses granollerines que enguany mostraran els seus productes a l’estand institucional són Talleres Brimo, Bombas Saci, Velutex Flock, Grau Maquinària, Pilz Indústriaelektriniken, Dacolletatge Farrés i Reset Word

La carpa multisectorial
A banda, de l’estand institucional –que també acollirà destinacions turístiques convidades (més informació a la pàgina 20) i informació sobre el patrimoni de la ciutat en el marc de la campanya Visit Granollers–, la carpa multisectorial tornarà a acollir l’espai Administrum, que compta amb vuit expositors de serveis a comunitats de veïns, així com desenes d’estands amb productes per descobrir i tastar.

Edicions locals