Casasnovas aposta per la remunicipalització del servei de l'aigua

L'eurodiputat Ernest Urtasun visita la Fira de l'Ascensió acompanyat de Stavros Karagkounis, de Syriza

Política

Aquest matí, els ecosocialistes d'ICV-EUiA de Granollers han comptat amb la visita de l'eurodiputat Ernest Urtasun, que ha fet un recorregut per la Fira de l'Ascensió tot acompanyat de Stavros Karaghounis, representant del ministre d'exteriors grec i membre de Syriza.

Josep Casasnovas, candidat d'ICV-EUiA a l'Ajuntament  de Granollers, ha aprofitat el segon dia de la Fira de l'Ascensió per visitar el recinte. Ho ha fet acompanyat d'uns quants membres de la seva llista així com del eurodiputat Ernest Urtasaun i l'assessor del ministre d'exteriors grec  Stavros Karagkounis. L'alcaldable ecosocialista ha destacat, en relació a les seves propostes de campanya, que "ICV-EUiA aposta per la remunicipalització d'uns quants serveis, entre els quals el de l'aigua". Casasnovas ha fet aquestes declaracions en relació a les polítiques socials que configuren el seu programa. El representant d'ICV-EUIA incideix sovint en aquesta proposta i així ho ha fer conèixer en els plens municipals al llarg d'aquest mandat.

Tant Urtasun com Karagkounis han coincidit en assenyalar la importància que té poder controlar des dels ajuntaments determinats serveis públics que resulten vitals per a la ciutadania en temps de crisi com l'actual. El representant grec ha destacat que "és important pels grecs comprovar la lluita que hi ha per recuperar el control de serveis bàsics que tant necessita la societat".

ICV-EUiA ha fet d'aquest tema, juntament amb el de la tarifació social, una de les seves reivindicacions principals de campanya. 

Edicions locals