L’EC Granollers no guanya a casa des de l’1 de febrer

Els de Raul Matito reben la visita del Tecnofutbol el diumenge (12 h) al camp del carrer Girona

Esports

L’EC Granollers vol mantenir l’esperit de la darrera victòria contra la Gramenet (2-3) i continuar una jornada més, com a mínim, al segon lloc en solitari que dóna accès a la promoció d’ascens. Per això haurà de guanyar el Tecnofutbol (12 h) com a local i els de Raul Matito no s’imposen al camp del carrer Girona des del passat 1 de febrer, que va ser contra l’Horta (4-1).

Des de la victòria contra els barcelonins, els de Granollers han encadenat sis victòries consecutives com a local contra Lloret, Manresa, Banyoles, Júpiter, Sants i l’Escala. Una situació que ha perjudicat el liderat que disposava l’ECG i que ara té a 5 punts de distància amb un Júpiter que ja es veu campió.

El diumenge, davant la seva afició al camp del carrer Girona, els granollerins volen reprendre el camí de la victòria local i trencar amb una dinàmica que porta dos mesos i mig amb patiments. Tot i que es trobaran el Tecnofutbol (15è amb 34 punts) en plena lluita per la permanència i que sumen 3 victòries en 4 partits. Al partit de la primera volta els de Granollers van suar de valent per guanyar a domicili 1 a 2 amb gols d’Óscar Almendros i Àlex Gil.

Edicions locals