Girauta (C's) acusa Artur Mas d'incitar l'odi ideològic i anuncia que imposaran el trilingüisme si guanyen les eleccions

El partit presenta a Granollers els candidats del Vallès Oriental pel 24M, que han "vingut per quedar-nos"

Política

L’eurodiputat de Ciutadans Juan Carlos Girauta ha vinculat l’agressió a un militant del seu partit a Manresa amb “l’odi ideològic” i “l’esquerda social” que ha provocat el president de la Generalitat i líder de CiU, Artur Mas.

En un míting aquest diumenge a Granollers, Girauta ha assegurat que venjaran aquesta agressió “guanyant les eleccions autonòmiques, imposant el trilingüisme i llavors ja poden protestar”.

Presentació de candidats
L’acte, al Casino de Granollers, ha servit per fer la posada en escena dels caps de llista de Ciutadans a la capital del Vallès, Canovelles, Montornès, la Garriga, Mollet, Parets i La Llagosta.

Després d’”anys difícils” i “ambient hostil”, la formació liderada per Albert Rivera afronta les municipals amb el repte de ser clau als ajuntaments. “Estem aquí per quedar-nos i per fer possible el canvi”, ha explicat Ángeles Menchén, l’alcaldable de Ciutadans a Montornès.

A l’acte han assistit un centenar de persones, entre elles l’assessor del partit Jordi Cañas, imputat en un cas de frau fiscal.

Edicions locals