La Fira de l’Ascensió rep 65.000 visitants

La 65a edició tanca portes amb una gran participació i èxit de públic

Societat

La 65a. edició de la Fira de l'Ascensió tanca amb unes bones xifres de participació i amb bona nota per part dels expositors. En aquesta edició hi han participat uns 170 expositors, 13 estands a la Mostra Gastronòmica i 20 expositors a JugarxJugar.

La Fira de l’Ascensió ha estat el centre de mirades d’aquests dies a la ciutat. El bon temps ha acompanyat als 65.000 visitants que segons l'organització han passat pel Parc Firal i han passejat per la mostra.

Un dels espais més visitats ha estat la carpa agrícola i ramadera, on s’han fet tastets i degustacions. A més els animals de corral i de granja han estat un reclam, sobretot per als més petits de la família; que també han trobat a JugarxJugar el seu espai a l’Ascensió.

Com en les darreres edicions, l’automoció, amb una  presència destacada, ha ocupat més de 2.500 metres quadrats, amb la presència dels principals concessionaris de la ciutat i amb més de 70 vehicles exposats. El sector de l’automoció ha venut força vehicles, tot i que no es disposen de xifres al detall, aquesta ha estat una fira productiva en vendes per part dels expositors.

Un altre dels puntuals de la Fira és la Mostra Gastronòmica, que la nit de dissabte va triplicar els torns per poder atendre a milers de persones que van voler menjar a mostra.

El proper dissabte, a la tarda, es tanca el programa de la festes de l'Ascensió, amb dues activitats ja conegudes: la Mostra del Bestiari de Foc i la cercavila, que ja arriba a la 24a edició, organitzada per la colla del Drac de Granollers; i la Ballada de l'Ascensió, una mostra de balls tradicionals amb els esbarts de Llinars, Roquetes i Granollers.  

Edicions locals