L'ANC insisteix que l'Ajuntament de Granollers els hi ha denegat instal·lar una parada

El govern local argumentava que l'espai demanat s'havia posat a disposició de la Junta Electoral

Política

L'ANC de Granollers ha insistit en la denúncia sobre la denegació per part de l'Ajuntament dels permisos per instal·lar una parada informativa al carrer. El consistori, per mitjà d'un comunicat, desmentia la versió de l'ANC i argumentava que l'espai que havia demanat l'entitat s'havia posat a disposició de la Junta Electoral.

L'ANC ara lamenta que "ens han titllat de mentiders. No és veritat, però, el que diu l'Ajuntament que ens van oferir altres espais: no hi va haver en aquest cas cap oferta". Fonts municipals explicaven que s'havien ofert altres indrets que no estan a diposició de la Junta Electoral.

L'ANC havia demanat espai a la plaça de Perpinyà, i l’Ajuntament argumentava que aquest i altres espais i equipaments municipals estaven a disposició de la Junta Electoral de Zona per tal que els partits polítics que concorren a les eleccions municipals disposin, gratuïtament, de tots aquests espais. "L’Ajuntament de Granollers no ha denegat l’ús de l’espai, sinó que s’ha ofert a l’ANC espais alternatius", deien fonts municipals.

En canvi, l'ANC nega que s'oferís una alternativa i considera que "durant la campanya electoral sembla que només certes organitzacions tenen dret a certs espais públics, a tenir-hi presència i veu". "Volem per Granollers llibertat d'expressió, democràcia participativa, igualtat d'oportunitats, polítiques d'inversió en ocupació, en habitatge social...; és a dir, inversió en les persones en un país en què sigui factible fer-ho des del ajuntaments. Ara mateix no podem posar ni una paredeta", conclou l'entitat.

Edicions locals