El candidat d’ICV-EUiA, Josep Casasnovas proposa un pla de reindustialització als polígons

L’objectiu d'aquest projecte és crear nova ocupació a través de millores urbanístiques

Política

El candidat a l’alcaldia d'ICV-EUiA, Josep Casasnovas ha manifestat que cal un pla de reindustrialització dels polígons de Granollers per crear ocupació i que “s’han de fer millores urbanístiques, d’accessibilitat i serveis per ser competitius i que noves empreses s’instal·lin a la nostra ciutat”.

En la línia de la campanya, la Coalició d’ICV-EUiA està visitant els diferents barris de la ciutat per apropar les seves propostes als veïns i veïnes. Per Casasnovas, “l’indústria de Granollers ha de ser un referent amb activitats d’un valor afegit i a la vegada sostenible, amb una ocupació de qualitat”. 

Des d’ICV-EUiA volen crear una agència de l’energia local per treballar conjuntament amb l’indústria, per tal de desenvolupar plans per a la transició cap al 100% d’energies renovables. Volen impulsar projectes d’ecologia industrial aplicats als polígons industrials ja consolidats per incrementar els resultats ambientals i econòmics a través de la col·laboració en la gestió del medi ambient i dels recursos (aigua, energia i materials); potenciant l’aprofitament i la reutilització (residus industrials, aigües residuals) o la transferència dels mateixos.

Dijous, a les 12.15 h, el Coordinador Nacional d’ICV Joan Herrera acompanyarà al candidat Casasnovas i membres de la candidatura pel mercat setmanal.

Edicions locals