Crida per Granollers-CUP denuncia l'Ajuntament a la Junta Electoral per la manca d'espais de propaganda

La formació critica el greuge per als partits sense representació, que disposen de menys espais assignats

Política

Aquest dimecres Crida per Granollers-CUP acudia als jutjats de Granollers per presentar una denúncia davant la Junta Electoral de Zona contra l'Ajuntament de Granollers per la "inexistència a la ciutat d'espais exclusius i lliures per a propaganda electoral, tal com passa a d'altres municipis".

La cap de llista de la candidatura popular, Maria Oliver, reconeix que des de la formació esperen "que el recorregut jurídic de la denuncia serà zero", però, tot i això, han volgut "visualitzar la demanda". "La campanya té un mal punt de partida, en què els partits amb representació surten cinc minuts abans de la línia de sortida", considera Oliver.

El document presentat exposa el greuge que pateixen aquelles organitzacions sense representació institucional per a poder fer arribar el seu missatge durant la campanya electoral, a diferència d'altres municipis del voltant com Mollet o la Garriga, on els ajuntaments habiliten suports al carrer per penjar exclusivament propaganda electoral. 

"L'Ajuntament de Granollers no ha posat tot els mitjans que havia d'haver posat", es queixa Oliver, qui, a més, denuncia que "la brigada de l'Ajuntament neteja els plafons informatius l'endemà que nosaltres encartelléssim amb cinta adhesiva".

Edicions locals