Unes 350 persones assisteixen a l’acte final de campanya del PSC

Mayoral es mostra convençut en voler guanyar les eleccions i indica que han trucat a 17.000 timbres

Política

Davant la possibilitat de pluja i sota l’aixopluc de la Porxada, 350 persones van assistir dimecres a la tarda a l’acte final de campanya del PSC. Sense cap representant del partit a nivell català, els socialistes de Granollers prepararen un acte en el que van intervenir Jordi Terrades, Alba Barnusell i Josep Mayoral.
Terrades ho va fer en clau granollerina en situar el 24M com “una cita en la qual la ciutat s’hi juga moltes coses, entre les quals l’educació, la cultura... i el seu futur més immediat”. Igualment va assenyalar que “els socialistes, malgrat les dificultats i la manca d’ajuts, seguirem apostant per crear ocupació i les polítiques socials”.

Terrades va fer un repàs per algunes de les actuacions ja fetes i per d’altres que realitzaran si guanyen durant la propera legislatura. Entre les obres i projectes a realitzar va enumerar les obres del carrer Girona, l’ampliació de l’illa de vianants, la millora dels barris, la posada en marxa d’una oficina d’ajuda a les comunitats de veïns, la construcció d’un nou centre de formació i l’impuls del pla director del Circuit.

Per la seva part, Alba Barnusell va fer un repàs a través dels seus records pel Granollers que ella havia conegut de petita i el Granollers d’ara. “La nostra ciutat sembla que no té límits”, va dir. Sobre Mayoral remarcà que “és un mestre, és un líder i és l’alcalde que necessita Granollers”.

Tot recordant la importància de la Porxada com a símbol de la ciutat i dels granollerins, Mayoral va manifestar que “a les eleccions sempre demano dues coses: fer un acte de campanya en aquest espai tan entranyable i fer el porta a porta”. L’actual alcalde i candidat del PSC va indicar que “tenim les idees i tenim l’equip per portar-les a terme, ja que està pensat per governar la ciutat”. Sobre el porta a porta, una de les coses que recorda sovint com a exemple de traslladar el despatx al carrer, Mayoral indicà que “juntament amb 50 companys hem tocat 17.000 timbres i hem notat bones vibracions”.

Satisfet per la feina feta, Mayoral va assenyalar que “després d’anys de moltes dificultats en què no hem comptat amb el suport ni del Govern espanyol ni de la Generalitat, s’obren noves oportunitats”.

Per finalitzar, el candidat socialista va dir, amb contundència que “vull guanyar les eleccions” i en relació a aquells que el critiquen per la seva manera de ser, va recordar que “sóc petoner per part de mare i estic convençut que la ciutat no es pot fer sense abraçades ni sense petons”. Finalment, Mayoral animà als assistents a treballar aquestes hores de campanya que falten “per aconseguir una àmplia majoria que ens permeti comptar amb un govern fort”.

Durant l’acte, els extreballadors de l’empresa Imesapi, van fer acte de presència amb una pancarta demanant solució al seu problema.

Edicions locals