El PP renova l’equip i exposa prioritats del partit a l’Estat

Actualment, els populars compten amb 4 regidors al consistori granollerí

Política

El Partit Popular, encapçalat pel candidat José María Moya, ha sortit a la cursa electoral amb dos inconvenients que ha arrossegat des de la línia de sortida. Els populars, actualment amb quatre regidors al consistori granollerí, hauran de veure quin pes té la crida de Ciutadans sobre el seu electorat habitual. El segon entrebanc dels populars ha estat la crisi interna que es produïa a l’hora de triar candidat per a la ciutat. Moya, però, té l’avantatge del rodatge previ com a regidor a Canovelles, i el suport de la direcció del partit.

Pel que fa al programa, el PP estableix entre les seves propostes principals temes de caràcter general del partit juntament amb altres estrictament granollerins. En les propostes programàtiques s’estableix com a prioritat “la bona administració dels recursos públics, la transparència i l’ajuda a les famílies que ho passen malament a causa de la crisi”.

En clau granollerina el PP situa les seves prioritats en temes com la potenciació dels plans de xoc i la posada en marxa de lloguers socials; la creació “d’una política integradora amb els immigrants, però contundent amb aquells que no respectin les normes de convivència”; la potenciació de les associacions de veïns i de la tasca que duen a terme, l’atenció especial als barris de la ciutat i l’augment de la neteja viària.

José M. Moya, el relleu vingut de la comarca

José Maria Moya i Losilla (36 anys), nascut a Canovelles, municipi del qual ha estat regidor durant aquest mandat, viu a Granollers des de fa 15 anys. Empresari, regenta una productora de vídeo i fotografia. És secretari del PP del Vallès Oriental. De fet, és el candidat de la direcció comarcal i la seva tria va crear una crisi interna al PP granollerí, ja que el comitè electoral del PP de Granollers no havia proposat Moya, sinó a Alejandro Esparza, número 6 a la llista de fa quatre anys i que fa escassament una setmana jurava l’acta de regidor a l’Ajuntament. Amb tot, Moya és el president del PP a Granollers des de l’estiu, després que, durant un temps, el partit fos dirigit per una gestora, també presidida per ell, arran de la marxa de la llavors portaveu municipal M. Àngels Olano.

Edicions locals