Una CiU renovada vol ser el relleu

El candidat convergent es presenta com el canvi a un model socialista “esgotat”

Política

L’actual principal partit de l’oposició aspira a millorar resultats i a arrabassar la majoria absoluta al PSC. Amb el jove Àlex Sastre al capdavant, CiU deixa clares les seves intencions en el lema de campanya, El relleu per a Granollers.

Els de la federació nacionalista presenten un programa que vol ser concret i que s’estructura a partir de quatre eixos: la lluita contra la crisi, fer de Granollers un referent, la regeneració política i aconseguir que “Granollers bategi al ritme polític que ho fa Catalunya”. A partir d’aquí estableix 12 propostes des de 4 idees força: fer de Granollers una ciutat per a les persones, situar Granollers al mapa i fer-la un referent al territori, regenerar la política i comprometre’s amb el procés sobiranista.

D’una manera més concreta, les propostes de CiU estan relacionades amb la rehabilitació d’habitatges socials per destinar-los a lloguer social, l’impuls dels plans de xoc, l’ajuda a les famílies amb baixos ingressos, el suport al petit comerç i als autònoms, el suport a les entitats socials i culturals, la creació de la finestreta única i la posada en marxa del projecte Granollers 12/ 12 (amb un esdeveniment singular per a cada mes), entre d’altres.

Àlex Sastre, l’alcaldable més jove

Àlex Sastre i Prieto, amb 31 anys, és el candidat més jove a l’Alcaldia granollerina. Llicenciat en Química per la Universitat de Barcelona, és professor de ciències a secundària a l’Escola Pia de Caldes. Portaveu a l’Ajuntament de CiU, és regidor des de 2011. Encapçala la llista per primera vegada, però malgrat la seva edat ja és un històric de CDC a Granollers, partit en què milita des de 2003. Va ser cap local de la JNC a Granollers i membre del seu Comitè Executiu Nacional de 2006 a 2012.

Edicions locals