Esquerra, al costat del procés català

Un dels projectes estrella que presenten és el de la construcció d’un parc central entre el parc Torras Villà i la plaça Barangé

Política

Els republicans vinculen algunes propostes del programa al procés independentista. Amb tot, la prioritat serà la de la creació de nous llocs de treball. Un dels projectes estrella que presenten és el de la construcció d’un parc central entre el parc Torras Villà i la plaça Barangé, que afectaria també uns quants edificis (els de Correus, Telefonica, Jutjats, antiga AISS, solar de la Policlínica...).

Altres propostes són la creació de la regidoria d’Innovació, la nova biblioteca a la zona est de la ciutat (a tocar amb la Torreta), el nou centre de formació professional, el foment del transport de la bicicleta amb la posada en marxa d’un carril de dalt a baix del car-rer Girona i la creació d’un nou local per a les entitats.

Pep Mur, l’enginyer independentista

Pep Mur i Planas (57 anys) és enginyer informàtic, expert en les noves tecnologies relacionades amb la innovació sociotecnològica. Regidor d’ERC des de l’octubre de 2009 a l’Ajuntament. Des del 2011 és portaveu del grup municipal d’Acció Granollers (ERC, RCat i Gi).  Es presenta com a candidat per segona vegada.

Edicions locals