ICV-EUiA insisteix contra la crisi

Una de les prioritats del partit és el Pacte de ciutat contra la crisi amb la potenciació dels plans de xoc i d’altres mesures com la tarifació social

Política

Els ecosocialistes estableixen com a prioritats programàtiques les línies principals ja conegudes i exposades durant aquest mandat: Pacte de ciutat contra la crisi amb la potenciació dels plans de xoc i d’altres mesures com la tarifació social; remunicipalització de serveis com el de l’aigua; creació de la xarxa de carrils bici, llluita contra la pobresa energètica, reindustrialització dels polígons industrials per crear ocupació, posicionament frontal contra els desnonaments de l’habitatge habitual, impuls d’habitatge social i foment de la participació ciutadana.

Altres prioritats, de les 25 que presenten, són la promoció de polítiques d’energies renovables, un nou camp de futbol, garantir Palou com a sòl no urbanitzable i potenciar la capitalitat comarcal.

Josep Casasnovas, l’ecosocialista a la ràdio

Josep Casasnovas i Vaquero (48 anys) és cap tècnic de mitjans
audiovisuals a Ràdio Mollet. Regidor i portaveu del grup municipal d’ICV-EUiA a l’Ajuntament des de les eleccions de 2011. És responsable de comunicació d’ICV del Vallès Oriental. Repeteix com a cap de llista per segona vegada.

Edicions locals