Crida per Granollers-CUP, decidits a capgirar-ho tot

Presenten 7 punts programàtics principals com ara la lluita contra l’atur o una economia al servei de la majoria de la població

Política

Decidits a capgirar la història, els de Crida per Granollers-CUP volen que els ajuntaments es posin “al servei de les necessitats de les classes populars de les ciutats, barris i pobles”.

Presenten set punts programàtics principals: lluita contra l’atur, economia al servei de la majoria de la població, municipalització de serveis, autoorganització com a espai col·lectiu de lluita, feminisme i alliberament, participació i transparència i alternatives dins i fora les institucions. Apostes concretes: cobriment de les necessitats bàsiques i urgents dels ciutadans, creació d’ocupació de tipus cooperatiu, habilitació d’una borsa de lloguer social, potenciació de l’escola pública única, i gratuïtat del transport públic. 

Maria Oliver, la mestra que vol canviar el món

Maria Oliver i Reche (38 anys) és mestra i llicenciada en Teoria de la Literatura, fa de professora a l’institut Maria de Bell-lloc de Bigues i Riells. Sense representació municipal actualment, la llista que encapçala és el resultat d’un procés col·lectiu sorgit després de l’Assemblea d’Unitat Popular el març d’aquest any. 

Edicions locals