Guanyem, un conegut amb marca nova

En el camp social apostaran per ajudar les famílies castigades per la crisi

Política

El seu programa juga i conjuga la paraula guanyem amb el llistat de les seves propostes més importants. De cara al 24M, amb Guanyem Granollers, “la ciutat guanyarà participació, transparència, educació, sanitat, compromís social, habitatge social, sostenibilitat, equilibri, feina, capitalitat, qualitat de vida i seguretat”.

En el camp social apostaran per ajudar les famílies castigades per la crisi i en l’àmbit de l’educació aposten per la posada en marxa d’una universitat del bé comú, especialitzada en temes mediambientals, ètics i socials. Els barris, els serveis que han de tenir i la neteja són altres punts destacats del programa de Guanyem. Pel que fa a Granollers, diuen que gestionaran “la ciutat de la participació i la transparència”. 

José Miguel Acedo

José Miguel Acedo Labat (46 anys) és cap d’equip de Correus a l’oficina de Granollers. Va començar les carreres de Física i Història, però no les va acabar. El 2011 es va presentar a les municipals amb el partit Som Granollers! Durant aquests anys ha seguit molt la vida política municipal. 

Edicions locals