VOX, Família i Vida, els antiavortistes

El principal punt de la seva campanya electoral és la millora del servei de l’Hospital General

Política

El Partit Família i Vida de Granollers es presenta a les eleccions amb la clara vocació de reivindicar –aquest és el principal punt de la seva campanya electoral–  un servei essencial a la ciutat com és l’Hospital General. Entre les seves propostes destaca que aquest centre no faci interrupcions de l’embaràs, que millori el servei d’urgències, etc. 

Altres projectes passen per la millora de les zones verdes de la ciutat, l’ampliació dels aparcaments, la potenciació del comerç de proximitat de Granollers i del seu paper com a capital de comarca i la rebaixa d’impostos per part de l’Ajuntament. Socialment, aposten per la millora de la convivència i la persecució dels actes incívics.

Pel que fa a la presència a les xarxes és nul·la, tot i que sí que les han utilitzat en algunes ocasions per difondre manifestacions antiavortistes. 

Josep Canal

Josep Canal i Iglesias (44 anys). Administratiu. L’any 2011 es va presentar a les eleccions amb el Partit Família i Vida, però no van aconseguir representació. Defensa els valors tradicionals de la família, el dret a la vida de tothom... Durant aquest mandat, s’han manifestat diverses vegades davant l’hospital.

Edicions locals