El Fraikin es prepara per a la Copa del Rei a la pista del Zamora

Els granollerins juguen el dissabte el seu darrer partit de la temporada d'Asobal

Esports

El Fraikin BM Granollers arriba a l’última jornada d’Asobal amb l’objectiu d’Europa assolit i amb el tercer lloc assegurat fa jornades. La derrota, amb orgull, contra el Barça i la victòria del Naturhouse la Rioja van esmicolar qualsevol opció del somni de la Lliga de Campions. Ara, el conjunt granollerí es prepara per a la Copa del Rei amb la disputa del darrer partit d'Asobal a la pista del Zamora aquest dissabte (16.15 h).

Tot i això, el partit contra el Barça va deixar una imatge impecable de 30 minuts de joc imposant-se dins la pista al totpoderós FC Barcelona. La victòria no es va donar, però l’equip va estar més a prop de guanyar el campió blaugrana. “Des que vam sortir de la competició europea fa la sensació que podem tornar a entrenar i preparar millor els partits”, va avisar l’entrenador del Fraikin, Carlos Viver, i va afegir: “ara anem amb més calma i l’equip està amb les piles més carregades. I tenim la il·lusió de tenir un objectiu final important”. Abans de tot això, el Fraikin tanca l’Asobal a la pista del penúltim classificat, el Zamora. 

Pel que fa el sènior femení del KH-7 BM Granollers disputarà el dissabte (17 h) el seu penúltim partit de la temporada amb els deures de la salvació fets. Les granollerines reben al Palau d’Esports el segon classiicat de la Divisió d’Honor, el Gran Canària.

Edicions locals