L’EC Granollers necessita un punt en el derbi per assegurar la promoció d’ascens

El conjunt de Raul Matito visita el dissabte el camp de la UD Molletense (19 h)

Esports

L’EC Granollers ja sap que per assolir la promoció d’ascens a falta de dues jornades per acabar la temporada necessita puntuar al camp de la UD Molletense. La tasca d'aquest dissabte no és senzilla amb un equip molletà que s’hi juga la permanència i en un camp amb una pressió afegida de derbi comarcal (19 h).

La possibilitat ve donada per la victòria granollerina contra Tecnofutbol i les derrotes de Manresa i Avià, 3r i 4t respectivament. “Sabem que serà un partit complicat i al camp de la Molletense no són gaires els equips que han pogut sortir amb victòria”, va destacar el tècnic de l’EC Granollers, Raul Matito. De fet, el tècnic granollerí, tot i saber que l’empat serveix per fer l’ascens, vol “guanyar el partit”, va dir per no especular.

L’EC Granollers, segon amb 62 punts, està a 5 punts del líder, el Júpiter, que podria proclamar-se campió aquest cap de setmana si guanya; mentre que respecte als principals perseguidors, Manresa i Avià, té un marge de 6 punts. “És un partit molt important i és el que ens pots donar lloc a lluitar per un ascens molt bonic”, valorava Matito davant la situació.

La UD Molletense al seu camp té un balanç de 7 victòries, 5 empats i 4 derrotes. Això fa una suma de 26 punts com a local, dels 37 que en porta en total. Per aquest compromís, l’EC Granollers té les baixes que arrossega d’altres setmanes amb Pinavella, Novo i Héctor.

Edicions locals