El CB Granollers, obligat a forçar el tercer partit contra el Sant Josep

Els de Francesc Jané juguen aquest diumenge a la pista de Badalona (17.30 h)

Esports

El CB Granollers està obligat a forçar el tercer partit de l’eliminatòria de la permanència si no vol baixar de categoria aquest diumenge a la pista del Sant Josep (17.30 h). Els de Francesc Jané van perdre la jornada passada el primer partit contra els de Badalona, i també el factor pista.

La derrota granollerina davant la seva afició al pavelló del carrer Girona ha trastocat els plans de l’equip vallesà, i ara tenen tota la pressió de l’eliminatòria. “Un cop hem superat el disgust i la desil·lusió del primer partit, ja hem tornat a recuperar totes les forces. Tenim molt clar que hem de resistir i forçar el tercer partit”, va valorar el president del CB Granollers, Joan Nadal.

De fet, el conjunt granollerí necessita guanyar el partit sense tenir en consideració el bàsquet average, ja que l’eliminatòria es juga al millor d’un màxim de tres partits. “Només necessitem guanyar d’1 punt contra el Sant Josep, i si ho fem el tercer partit el juguem a casa i farem bollir Granollers”, va advertir Nadal. La pista del CB Sant Josep no serà fàcil. Durant la fase regular els de Badalona van aconseguir com a local un balanç de 9 victòries i 6 derrotes.

Edicions locals