Normalitat als col·legis electorals

Cap incidència destacada als col·legis de la ciutat i assistència gradual dels votants abans del migdia

Política

Diferents responsables dels partits polítics que es presenten a les eleccions amb els quals ha parlat AraGranollers aquest matí, han coincidit en assenyalar que la normalitat és la característica general del dia. 

Les taules electorals situades al Casino de Granollers registraven a les 11 del matí una destacada afluència de persones. En una d'elles ha votat a aquesta hora prop del 15% dels votants.

Jornada festiva, bon dia i presència al carrer de més persones que de costum i presència també dins i fora dels col·legis de representants de les diverses forces polítiques que s'hi presenten. AraGranollers ha parlat i vist durant el matí amb alguns dels candidats que ja han votat (Josep Mayoral, Àlex Sastre, Josep Casasnovas, Pep Mur, José Miguel Acedo, Maria Oliver...). 

Tots ells han destacat la normalitat amb que està transcorrent la jornada a la qual estan convocats un total de 42.532 electors, els quals hauran d'elegir entre nou candidats. A les 13 h i al col·legi electoral del carrer Prat de la Riba, el goteix de votants era constant. A Granollers hi ha un total de 29 col·legis electorals.

Edicions locals