La coral Albada ofereix un nou format de concert al seu 35è aniversari

Temes de Queen, Katy Perry, Farrell Williams o d’ 'Els Miserables’ van ser el punt central del concert

Cultura

La Sala de Sant Esteve de Granollers es va omplir en motiu del 35è aniversari de la Coral Albada. La formació coral, dirigida per Marc Tost, va oferir un concert amb temes moderns i amb l’afegit que a cada un dels temes hi havia alguna coreografia grupal. Bohemian Rhapsody del grup Queen va donar el tret de sortida i van fer un recorregut per temes de l’escena actual de pop amb el Roar de la Katy Perry, el Happy de Farrell Williams i acabant amb el conjunt de temes del musical dels Miserables. Sota el títol Albada’s Star, el director va explicar que havien volgut agafar els temes del conegut karaoke Singstar i fer-hi la seva aportació, cantant sobre una base tecnològica que ell mateix posava. 

Al concert els van acompanyar els membres del Cor Adult que van interpretar l’Himne dels Pirates de Mar i Cel, Va pensionero de Verdi, Ma llibertat de Moustaki o el Rossinyol.

Musical ‘Frozen’

La celebració de l’aniversari seguirà dissabte, a la Casa de Cultura Sant Francesc, on les corals més joves de l’entitat: la Precoral i la Sol Ixent oferiran doble concert (17 i 19 h) amb temes del conegut musical Frozen. Els acompanyaran alguns cantaires de l’Albada que faran els papers de solistes sota la direcció musical de Sara Soldevila i Raquel Rios i la direcció artística de Jordi López. La narradora de l'espectacle musical serà la Raquel Morera.

Les entrades estan exhaurides però l'entitat preveu properes actuacions per tal de cobrir les demandes de tots els que s'han quedat amb ganes d'assistir-hi. 

Edicions locals