L'EC Granollers de veterans es proclama campió de la Tercera Divisió

L'equip del camp del carrer Girona guanya el Torrelles de Llobregat 5 a 2 en l'últim partit de lliga

Esports

El conjunt de veterans de l'EC Granollers es va proclamar campió de la Tercera Divisió en l'última jornada de la temporada davant la seva afició al camp del carrer Girona. Els granollerins, dirigits per Pedro Martos, va golejar 5a  2 el Torelles de Llobregat per certificar el primer lloc i de retruc assolir l'ascens a la Segona Divisió de veterans.

Els granollerins es van proclamar campions el dissabte amb un total de 66 punts i un balanç de 21 victòries, 3 empats i 4 derrotes. El segon classificat va ser el Sant Andreu de la Barca que va acabar amb 63 punts i va disputar el campionat fins a la darrera jornada del campionat. El conjunt de Martos és la millor defensa amb 45 gols encaixats, els mateixos que el segon classificat; i a més, és el tercer millor atac amb 87 gols. La propera temporada el conjunt veterà de l'EC Granollers jugarà la Segona Divisió.

Amb aquest títol de lliga de l'EC Granollers veterà, l'entitat suma el cinquè en global després de les lligues celebrades pel Cadet C, Cadet D, Cadet B i Prebenjamí C.

Edicions locals