El granollerí Víctor Font descarta presentar-se a les eleccions del Barça del juliol

L'empresari ha fet aquest dimarts una compareixença a la Fàbrica Roca Umbert amb una gran expectació mediàtica

Esports

El granollerí Víctor Font ha descartat presentar-se a les eleccions del FC Barcelona si finalment es convoquen el juliol de 2015. Ho ha anunciat aquest dimarts amb una gran expectació mediàtica en una sala plena de la Fàbrica Roca Umbert de Granollers. Tot i això, l'empresari fundador i Managing Director a Dubai de Delta Partners, ha presentat un projecte per liderar el Barça en el futur però que hauria de ser a partir de 2016 com a mínim.

"Tenim un projecte i també tenim les persones. Però no tenim la certesa de que les idees les puguem portar a terme", ha dit Víctor Font com a principal motiu per no presentar-se a les eleccions immediates del Barça, que a final de temporada presumiblement l'actual president barceloní, Josep Maria Bartomeu, hauria de convocar pel juliol. "No volem enganyar el soci", ha remarcat el granollerí. 

De fet, la seva compareixença s'ha ofert amb l'objectiu de desmentir qualsevol rumor sobre la possibilitat de veure vinculat el seu nom en una candidatura pròpia o en cap altre. "Ho fem ara perquè encara no hi ha procés electoral. Hi havia la possibilitat de fer-ho un cop les eleccions s'hagin convocat, però creiem que aquell moment és pels candidats", ha explicat Font. L'empresari granollerí ha destacat que la possibilitat de treballar en un projecte va néixer a l'estiu passat i de de fa uns mesos es va convertir en un grup de treball. Tot i això, per oficialitzar una candidatura considera Víctor Font que encara s'han de treballar més les idees que estan estructurades a nivell esportiu, econòmic, social i institucional.

Tot i explicar que no es presentarà, Víctor Font ha donat detalls del seu projecte de futur sota el lema Sí al futur. En aquest sentit, Font ha remarcat que li feia "especial il·lusió fer la compareixença a la seva ciutat natal, Granollers". El projecte pel FC Barcelona que proposa el grup de treball de Font es basa principalment a incrementar els beneficis econòmics, potenciar el model esportiu amb més inversió, professionalitzar encara més l'estructura del club i completar una junta directiva amb la "gent del futbol". Un projecte però que encara resta desenvolupar i que no veuria la llum com a mínim fins a l'any 2016 o a les properes eleccions d'aquí a 6 anys si finalment es convoquen aquest juliol.  

Víctor Font (Granollers, 1972) és fundador i Managing Director a Dubai de Delta Partners, una empresa de consultoria estratègica i gestió de fons d'inversió en el sector de les telecomunicacions, media i tecnologia. L'empresa té seu als Emirats Àrabs Units i oficines a Barcelona, Johanesburg i Singapur. El 2010 va formar part de la candidatura de Marc Ingla a les eleccions del FC Barcelona.

Edicions locals