Un ferit en un incendi d'un habitatge al carrer Joan Prim

Vuit dotacions de bombers s'han desplaçat al lloc dels fets, dimarts al migdia

Societat

Un incendi ha cremat un habitatge d’un bloc del carrer Joan Prim de Granolllers, dimarts al migdia. A l’habitatge hi havia el propietari, un home gran que ha patit algunes cremades i ha estat traslladat a l’Hospital de Granollers abans de l’arribada dels Bombers. Els Bombers de la Generalitat, vuit dotacions, han treballat per apagar les intenses flames de l’incendi, després de rebre l’avís a dos quarts de 3 del migdia. 

L’immoble ha cremat totalment. A més, les flames també han afectat el replà i les altres tres portes dels habitatges més propers. Els serveis d’aigua i llum també han quedat malmesos. 

Part dels veïns han desallotjat els pisos. D’altres persones han quedat confinades als balcons dels seus pisos perquè no han pogut sortir. Tres dotacions del SEM s’han traslladat fins al punt de l’incendi. Alguns veïns del bloc adjacent, el número 204, també han sortit de casa seva i s’han esperat al carrer.

Els Bombers han aconseguit apagar el foc cap a les 4 de la tarda. El foc ha arribat a cremar amb força i les flames eren visibles des del carrer. També ventilaven el fum dels immobles afectats i feien comprovacions per determinar si l’estructura havia patit danys.

La Policia Local ha tallat la circulació al carrer Joan Prim i altres vials de l’entorn.

Edicions locals