Gran Centre regala pomes i esport per fomentar els hàbits saludables

Els comerços fan difusió de la campanya We love Eating

Societat

L'associació de comerciants Gran Centre participa, fins al 5 de juny, en la campanya europea de promoció de la salut per mitjà de l'alimentació We love Eating. De fet, Granollers ha estat triada, juntament amb sis ciutats més d'Europa, com a ciutat mediterrània per protagonitzar aquest projecte, amb l'impuls de l'Hospital i el Servei de Salut Pública de l'Ajuntament. Ara també s'hi impliquen els comerciants.

Conscients que el comerç és un canal "crucial per connectar amb el ciutadà i poder difondre un missatge", aquesta setmana els establiments adherits a Gran Centre han enganxat l'adhesiu de la campanya a l'aparador, així com disposen de cartells de la campanya i fulletons informatius.

Aquest dissabte està previst l'acte central de la campanya, en què les botigues lliuraran als clients els tiquets Val per una poma, que es podrà bescanviar per la fruita a la parada de Gran Centre amb els hàbits saludables, a la plaça Maluquer, cantonada amb Agustí Vinyamata.

A més, també es duran a terme activitats esportives, com el curset de tennis a càrrec de Nou Tennis Belulla a la plaça Perpinyà (d'11 a 14 h i de 18 a 21 h) i l'exercici físic amb l'Espai Wellness, al carrer Anselm Clavé, davant del Museu (de 17 a 20.30 h).

Curves Granollers també farà classes dirigides de pilates, zumba i jumping durant tota la jornada. De 10 a 11 h, pilates per a totes les edats; d'11 a 12 h, zumba familiar; de 12 a 13 h, classes dirigides de jumping (llit elàstic); de 18 a 19 h, zumba; de 19 a 20, pilates, i de 20 a 21 h, jumping.

Edicions locals