Pol Espargaró representarà Yamaha en la mítica prova de les 8 Hores de Suzuka

El pilot granollerí prendrà part de la cursa de resistència del Japó que té lloc del 23 al 26 de juliol

Esports

El pilot granollerí, Pol Espargaró, ha estat confirmat com un dels pilots de l'equip oficial de Yamaha Factory Racing per disputar la mítica prova de resistència de 8 Hores de Suzuka que enguany celebra la 38a edició. La prova tindrà lloc al Japó del 23 al 26 de juliol.

Des de 2006, l'equip de Yamaha no tornava a competir a la prova de resistència del Japó amb un equip oficial. L'equip està format pels dos pilots de l'equip de Moto GP, Bradley Smith i Pol Espargaró, i pel campió del Japó en categoria JSB1000, Katsuyuki Nakasuga. Els pilots podran estrenar la versió de fàbrica de la nova YZF-R1 que ha estat desenvolupada especialment per a les 8 Hores de Suzuka.

Per a Pol Espargaró serà el seu debut a les 8 Hores de Suzuka."Estic molt feliç que Yamaha m'hagi escollit per partiicpar en una de les curses més importants. És un honor prendre part en ella i crec que tindrem moltes coses que aprendre. No em faig il·lusions de que hagi de ser fàcil, ja que mai he fet una cursa de Resistpencia i tampoc he pilotat la YZF-R1, tot i que he escoltat parlar molt bé d'ella", va dir el pilot granollerí. A més, Espargaró va destacar la difficultat de compaginar una cursa amb l'actual calendari de Moto GP que resulta "molt exigent i haurem de traballar molt dur per estar en aquesta carrera entre els nostres compromisos. haurem de preparar la cursa el millor possible, però estic molt content d'aquesta oportunitat".

El pilot granollerí confia en l'ajut del pilot més expert en aquesta cursa com és Nakasuga, que ha fet la prova en set ocasions i l'edició de l'any passat va acabar al quart lloc. "Esperem que Nakasuga ens pugui ajudar en tot, fins i tot amb el coneixement del circuit, la moto i en una estratègia adequada per assolir l'èxit".

Edicions locals