L’Hospital de Granollers i els professionals del centre Montserrat Montero signen un conveni de pràctiques

Els professionals sanitaris del centre tindran l’oportunitat d’ampliar competències i reciclar-se a nivell formatiu

Societat

L’Hospital General de Granollers i el Consorci Administratiu d’Educació Especial Montserrat Montero (CEEMM) han signat un conveni de col·laboració per tal que els professionals sanitaris del Centre Educatiu de Granollers puguin realitzar pràctiques a l’Hospital.

L’escola té un grup d’alumnes amb pluridiscapacitat que presenta greus problemes de salut i són atesos per dos professionals especialistes en Infermeria i Fisioteràpia. Per poder donar resposta a la formació  en l’àmbit sanitari d’aquests professionals es fa necessari que puguin realitzar pràctiques en centres sanitaris.

En aquest context, l’Hospital General de Granollers ha signat un conveni de col·laboració amb el CEEMM per tal d’acollir en el Servei d’Urgències de Pediatria les estades necessàries per aquests professionals per a la realització de les pràctiques de reciclatge formatiu i l’ampliació de competències.

El Centre d’Educació Especial Montserrat Montero és una escola especialitzada en alumnes amb discapacitat intel·lectual que té com a objectiu l’atenció educativa d’infants i joves amb necessitats educatives especials i el suport a la inclusió d’alumnes amb discapacitat a l’escola ordinària, oferint acompanyament, assessorament i formació als professionals que atenen a aquests infants.

Edicions locals