L’humor quarantí de Berto Romero fa parada a l'Auditori

L’actor interpretarà, dissabte, l'espectacle ‘Berto Romero sigue con nosotros’

Cultura

L’actor i conegut presentador Berto Romero serà al Teatre Auditori de Granollers dissabte (21 h) per presentar el seu nou espectacle Berto Romero sigue con nosotros, dins de la seva gira catalana, i després d’haver hagut de suspendre l’actuació ara fa un mes.

Berto porta ja més d’11 anys representant amb gran èxit La apoteosis necia per tot l’Estat, un espectacle que ha anat combinant amb les aparicions televisives, cinematogràfiques i altres experiències sobre l’escenari juntament amb la productora El Terrat.

Amb Berto Romero sigue con nosotros el monologuista pretén mostrar al públic la maduresa després de la seva paternitat i la consolidació de la seva carrera artística, un espectacle on barrejarà paròdies, música, ball i altes dosis d’humor. Un espectacle farcit d’originalitat i bon humor. L’actor es mostra –en clau d’humor– com un pare responsable, un còmic respectat que està assolint la maduresa.

A un pas de fer 40 anys, considera que ha après algunes bones lliçons que vol compartir amb els espectadors. “Ha superat els complexos i traumes que li van tenallar en el passat, i tot sembla indicar que està desenvolupant-ne de nous. Segueix obstinat en cantar i ballar, i en exposar la seva vida”, reconeix a la sinopsi.

Tal com confessa Berto “se m’han abaixat els fums de la fama i torno als escenaris com un pare responsable, un còmic respectat i una persona madura”. L’excol∙laborador de Buenafuente parlarà de temes com la família, els traumes infantils o la fama des de la perspectiva d’un home prop de la quarantena concentrats en un monòleg de 90 minuts. La música d’Iván Lagarto i els audiovisuals que es projecten faran créixer l’espectacle vital.

Paral·lelament a la gira de l’espectacle, l’actor està rodant la segona part de la pel·lícula Ocho apellidos vascos, el film més taquiller de la història a l’Estat, amb els actors Dani Rovira, Clara Lago, Karra Elejalde, Carmen Machi, Belén Cuesta, entre altres, i dirigida per Emilio Martínez-Lázaro.

Edicions locals