Detenen quatre persones a Mollet que fugien d'un robatori a Granollers

Els presumptes lladres, amb els llums apagats, van patir un accident a la incorporació del túnel de la C-17

Societat

La matinada de dissabte 23 de maig, la Policia Local de Granollers juntament amb la de Mollet i Mossos d'Esquadra, va detenir quatre persones després d'un accident que va tenir lloc a la C-17, sentit Barcelona a l'alçada del túnel de Mollet. Els quatre ocupants, coberts amb passamuntanyes, fugien després d'haver entrat en un establiment del centre de Granollers.

La policia, alertada per l'avís d'un veí, va activar un dispositiu policial per localitzar el vehicle dels presumptes autors del robatori. La fugida la van fer pels carrers de Granollers amb els llums apagats i saltant-se tots els semàfors i indicacions viàries.

La policia de Granollers va alertar la Policia Local de Mollet i d'altres poblacions mentre prosseguia la persecució del vehicle, el qual es va dirigir cap a la C-17 en direcció Barcelona continuant el trajecte amb els llums apagats.

Un cop a l'alçada de Mollet, abans del pas pel túnel, un usuari que pretenia incorporar-se a la via no va adonar-se de la presència del cotxe fugit, el qual, per intentar evitar topar amb el cotxe, va efectuar una brusca maniobra i va impactar amb el mur de contenció del túnel i també amb el cotxe, provocant importants danys materials als dos vehicles així com a la via.

Tres ocupants del cotxe fugit van intentar escapar però van ser interceptats per les dotacions policials de Granollers, Mollet i Mossos d'Esquadra i finalment detinguts. El quart ocupant va quedar ferit a l'interior del vehicle i va ser traslladat pels serveis d'emergència a un centre sanitari.

Als quatre fugitius, Oscar G.J., José M.L., Ahmed L., i Candido M.F., se'ls va detenir per robatori d'un vehicle, robatori amb força, conducció sense llicència, conducció temerària, i conducció sota la influència de substàncies psicotròpiques, i sumen nombrosos antecedents per afers similars.

Edicions locals