El musical 'El Petit Príncep' es podrà veure a l’octubre, a l’Auditori

Es faran dues funcions el 17 d’octubre i les entrades ja estan a la venda

Cultura

El Teatre Auditori de Granollers posa a la venda les entrades per veure el musical d’El Petit Príncep, dirigit per Àngel Llàcer i amb música de Manu Guix, que tindrà lloc el proper 17 d’octubre, en dues funcions: a les 17.30 h i a les 20.30 h, a la Sala Gran. 

El musical El Petit Príncep serà un dels plats forts de la propera temporada del Teatre Auditori de Granollers, que fins fa poc s’ha representat a la Sala BARTS de Barcelona. Un espectacle que explica una de les històries més conegudes i estimades arreu del món.

Sota l’aparença d’un conte per a nens, el musical concentra la llarga i constant reflexió de Saint‐Exupéry sobre l’amistat, l’amor, la responsabilitat i el sentit de la vida. A partir de la música, els intèrprets i una escenografia visual, amb mapping, projeccions i animacions de tot tipus, l’espectacle endinsa als espectadors en el relat poètic. 

El musical, basat en el conte de Saint‐Exupéry, situarà la coneguda història de l’aviador, que té una avaria i ha d’aterrar al desert del Sàhara per mirar de reparar l’avió. L’endemà del seu aterratge forçós, una veu infantil desperta a l’aviador demanant‐li que li dibuixi un xai. El nen és el Petit Príncep, que viu a l’asteroide B 612 tot sol, on cuida tres volcans i una roca. Dia rere dia, el Petit Príncep va explicant la seva fantàstica i commovedora història a l’aviador. 

Edicions locals